terugkomdag 27 augustus 2005.


Na een week van miezerig weer waren de weergoden ons op zaterdag 27 augustus heel goed gezind. Voor onze tweede terugkomdag hadden wij het dan ook heel erg getroffen en bleef het gans de dag droog met een aangenaam temperatuurtje.

De eerste vroege vogels stonden ons reeds op te wachten aan taverne De steenlander te Bellegem. Maar ja zij kwamen dan ook van het verre Limburg en hadden er al een serieuze trip opzitten. En al gauw merkten we op dat het terras vol liep.

Wanneer iedereen toegekomen was kon het dagprogramma beginnen.

Na de nodige souvenirs vast gelegd te hebben op foto gingen we de landelijke streek van Bellegem verkennen. Dit is niet onopgemerkt voorbijgegaan, aangezien menig buurman buiten komen kijken is.
een speciale dank aan de uitbaters van taverne de steenlander, Chris en Kathy. Zonder hen was deze fantastische dag niet mogelijk geweest.
Mensen uit de omgeving stopten zelfs om vragen te stellen over het ras en daarbij nam Tania van de gelegenheid gebruik om als taxi terug gebracht te worden naar de taverne. Na de stevige wandeling had iedereen honger gekregen, maar gelukkig was er de goedlachse man aan de barbeque.

 
Deze had zijn beste beentje voorgezet om ons een zeer grote keuze aan vlees en groenten aan te bieden. Het eten smaakte dan ook, mede door de gezellige, groene omgeving en het warme weer.
Zo waren de buikjes al snel gevuld.
In de namiddag was er dan spel zonder grenzen voor jong en oud voorzien. Iedere deelnemer kon dan ook een geschenkje ontvangen.

Na de uitreiking van de speciale prijzen ging iedereen tevreden naar huis terug.
Klik op de rubriek hieronder om meer gegevens te zien.
filmpje 1 : vertrekpunt van de wandeling filmpje 2 : spelnamiddag filmpje 3 : spelnamiddag
filmpje 4 : spelnamiddag