terugkomdag 20 juni 2010.


Op zondag 20 juni 2010 had onze vierde kenneldag plaats. Jammer genoeg hadden wij het weer wat tegen met koude temperaturen en af en toe een paar druppels regen. Onze locatie was ditmaal hondenschool d'hoeve Gooik, waar wij grandioos ontvangen zijn geworden. Deze mensen hebben hun beste beentje voor gezet om van deze dag een onvergetelijke dag te maken. En het is hun meer dan ooit geslaagd !
 
een speciale dank aan het bestuur en alle helpers van hondenschool d'hoeve in Gooik.

Om 10 uur werd iedereen verwacht want om 10u30' werd er overgegaan tot een kleine wandeling langs de velden van Gooik. Tijdens de middag was er dan gelegenheid om een kleine versnapering te nuttigen.

In de namiddag werden wij vergast op een demonstratie doggydance, gebracht door Vanessa. Zijzelf is competief bezig met doggydance met haar honden.
Na de doggydance kregen wij een demonstratie dogfrisbee door Erwin.
Nadien volgde een demonstratie gehoorzaamheid, gebracht door Anja met Antanya Fancy. Anja speelt met groot succes gehoorzaamheidswedstrijden op het hoogste niveau.
Nadien was er mogelijkheid om een workshop mee te volgen voor zowel doggydance als dogfrisbee. Daar werd uitgelegd hoe te starten en enkele basisknepen werden ingeoefend.

Klik op de rubriek hieronder om meer gegevens te zien.
filmpje 1 : demo doggydance filmpje 2 : workshop doggydance filmpje 3 : demo dogfrisbee
filmpje 4 : workshop dogfrisbee filmpje 5 : workshop dogfrisbee 2 filmpje 6 : special act doggydance